AFP
Volledig scherm
© AFP

Nieuwe mijlpaal: Cristiano Ronaldo doorbreekt als eerste Europeaan ooit grens van 100 interlandgoals

Buitenlands voetbalNieuwe mijlpaal in de carrière van Cristiano Ronaldo. De Portugees scoorde in het Nations League-duel bij Zweden vlak voor de rust zijn 100ste doelpunt voor de nationale ploeg. Dat deed Ronaldo bovendien in stijl. Hij trapte een vrije trap enig mooi binnen. Uiteraard scoorde hij ook meteen nummer 101. Titelverdediger Portugal won dankzij Ronaldo’s goals met 0-2 tegen een tienkoppig Zweden.

4 reacties

  • Jonathan Monsaert

    4 jaar geleden
    En dit allemaal op zijn 35ste, wat een absoluut beest! Penaltys, vrije trappen, scoren met links en rechtse voet en het hoofd. De beste en meest complete speler ooit, dit heeft CR7 in meerdere competities bewezen en hij is volgens mij nog lang niet klaar! Wat een fenomeen en daarenboven een absolute klasbak, siiiii!!
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Christiaan Goethals, inderdaad dat hoort er ook bij. Als de anderen niet durven te nemen, dan hij het meest zekere. Niet iedereen durft die risico te nemen. Alleen echte persoonlijkheden. En stel dat ze penalty's afschaffen, dan is hij nog steeds de grootste en de beste samen met Messi. Maar u houdt niet voetbal, dat is helaas te merken.
  • Christiaan GOETHALS

    4 jaar geleden
    De gretige penaltynemer, ja, dat maakt ook een verschil.
  • Jos driesen

    4 jaar geleden
    Zonder twijfel de beste speler ooit. 35 jaar en nog steeds de baas. En dan zijn erbij die zeggen dat hij alleen penalty’s scoort haha. Wat een mentaliteit heeft ronaldo. Als alle spelers die mentaliteit zouden hebben zouden we nogal andere voetbal zien hoor.
  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. ‘Spookdoelpunt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communicatie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Genk
    20

    ‘Spookdoel­punt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communica­tie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Gen­k

    De controversiële fase met het mogelijke doelpunt van Lamine Yamal in Real Madrid-Barcelona krijgt een staartje. Barça-voorzitter Joan Laporta laat in een video weten dat zijn club “al het mogelijke zal doen” om te laten onderzoeken of de bal van Yamal achter de doellijn was. “Als dat het geval blijkt, zullen we vragen om de match te herspelen.” Laporta verwijst daarbij zelfs impliciet naar... penaltygate uit Anderlecht-Genk. Ondertussen gaf de Spaanse voetbalbond de communicatie vrij over de bewuste fase.