Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze chef voetbal ziet hoe groot Belgische weelde is en dat Doku ernstige kandidaat kan zijn voor EK-selectie

Rode DuivelsEenvoudige zege. Met een onuitgegeven elftal - Roberto Martínez eindigde de partij met Doku, Batshuayi en Verschaeren op het veld. Wat een weelde kent de selectie van de Rode Duivels. Nu nog Eden Hazard - een spook, de afgelopen tien dagen - op punt stellen...

22 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Doku brengt de bal van op links mooi naar binnen, iets wat ik Hazard zo goed als nooit heb zien doen. Duidelijk meer ploegspeler dan Eden.
  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Geluk dat hij na die mindere eerste helft niet vervangen werd door Martinez. De tweede helft was hij dan beter, maar al klaar voor een EK ??? Het was nu maar tegen IJsland hé ! Neem dat een selectie voor het EK uit 23 spelers bestaat, trek er 3 keepers af, dan zitten we met een luxeprobleem.
  • rudi swinnen

    4 jaar geleden
    Wat duidelijk is geworden is dat Doko nog niet klaar is voor de Rode Duivels . Hij zal nog veel boterhammen moeten eten . In een wedstrijd met enig belang was hij aan de rust al zeker vervangen en mentaal gekraakt . Na 1 van zijn weinige goede acties mooie goal gemaakt . Hoop doet leven .
  • jos meurrens

    4 jaar geleden
    Tot we eens op onze donder krijgen als Barcelona
  • Gerrit Van Kets

    4 jaar geleden
    Allemaal veel te vroeg om over Doku te oordelen. Als hij die goal niet maakt dan was dit het slechtste debuut ooit en nu is hij al ineens een ernstige kandidaat voor de EK selectie. Sommige mensen zijn toch heel rap tevreden en euforisch. Laat hem maar eerst bevestigen in zijn club en dan zien we wel verder.