‘Thuis’-actrice Tine Priem richt eigen webshop Gingers op

In ‘Thuisis haar personage Tamara steevast op de hoogte van de laatste mode, maar ook naast de set moet je Tine Priem (31) niets wijsmaken over fashion en styling. Zowel in haar video’s op YouTube als haar foto’s op Instagram prijst ze regelmatig verschillende merken en boetieks aan.

Het was dan ook maar een kwestie van tijd voor de actrice een eigen shop zou openen. Eind deze maand is het zover, weliswaar virtueel. Samen met een van haar beste vrienden, musicalacteur Christophe Coenegrachts, richt de actrice Gingers op. Een ‘online fashion store’ is dat, met kledij en accessoires van verschillende merken voor vrouwen.

Tine Priem en Christophe Coenegrachts: partners in fashion.  BR

Vanwaar de naam Gingers? “Het is een naam die voor ons uniek, stoer én vrouwelijk klinkt. We willen kledij verkopen in een aparte, maar toch toegankelijke stijl.”

Voorlopig valt op de website van Gingers nog niet veel te beleven. Wie nieuwsgierig is naar wat Priem en Coenegrachts allemaal te bieden hebben, moet zijn mailadres achterlaten. Dan krijg je, wanneer de site op vrijdag 18 september online gaat, een seintje in je mailbox.  dewo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty