'Temptation'-Zach deelt wel héél intieme foto met zijn vriendin

Zach, die samen met Simone meedeed aan 'Temptation Island', heeft een gewaagde foto met zijn vriendin gedeeld op Instagram.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Voor Zach en Simone liep 'Temptation Island' dramatisch af. Zach ontpopte zich op het verleidingseiland al snel tot 'fuckboy' door meermaals met verleidster Romée in bed te duiken. Nadien hoefde het voor Simone dus niet meer en ook Romée zocht andere oorden op.

Halfnaakt

In juni raakte bekend dat Zach iets begonnen was met Noemi Zadra uit Haarlem. Ze vormen nog steeds een koppel en af en toe bewijzen ze op Instagram dat ze erg aangetrokken zijn tot elkaar. Zo deelde Zach vandaag een foto van hun tweetjes waarbij ze allebei zonder al te veel kleren poseren. Een maand geleden postte de 24-jarige Nederlander ook al een foto waarbij hij haar achterwerk trots vastnam. "Kom je aan haar, dan kom je aan mij", schreef hij erbij.

Zach en Noemi kennen elkaar overigens al lang. "Ze is veel jonger dan ik en ze heeft Italiaanse roots. En ik ken haar al best lang", vertelde hij eerder in Het Laatste Nieuws.