Photo News
Volledig scherm
© Photo News

NMBS lanceert app die drukte op de trein toont

Spoorwegmaatschappij NMBS heeft woensdag de app "MoveSafe" gelanceerd. Daarop kunnen reizigers zien hoe druk het vermoedelijk zal zijn op de trein die ze willen nemen. De NMBS hoopt dat de app er mee voor zal zorgen dat reizigers beter over de treinen worden gespreid. De nieuwe app staat voorlopig los van de NMBS-app waarmee je tickets kan bestellen, maar de maatschappij werkt aan een nieuwe app waarin alle functies geïntegreerd zijn.

4 reacties

  • Lilith Eden

    4 jaar geleden
    Als ik op het perron sta dan zie ik of de trein vol zit. Daar heb je geen dure app voor nodig.
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Een realtime app met alle vertragingen is nuttiger en technisch eenvoudiger. Alleen komt dan wel aan het licht dat de jaarlijkse vertragingscijfers die ze gebruiken om hun bonussen veilig te stellen niet meer kloppen.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    zeer indrukwekkend. een heel eenvoudige app die aangeeft hoe vol de trein zit. Deze begint al direct met 100% vol, en verwijst u al direct door naar de volgende trein. En als het dan 110% is dan geeft de app aan gebruik beter uw auto. Een app met 5 regeltjes programmatie. ooi speeltje voor diegenen van apps houden.
  • Marc Stromberg

    4 jaar geleden
    Deze functie zit in Nederland al 5 jaar in de gewone NS-app ingewerkt. Hier doen ze alsof ze het warm water uitgevonden hebben maar ze lopen weer jaren achter.