Angèle en haar broer Roméo Elvis.
Volledig scherm
Angèle en haar broer Roméo Elvis. © AFP

Angèle reageert nadat broer Roméo Elvis beschuldigd wordt van aanranding: “Pijnlijk om dit op deze manier te vernemen”

ShowbizzRoméo Elvis (27), de broer van zangeres Angèle (24), wordt beschuldigd van aanranding. Een jonge, Brusselse vrouw deelde dat nieuws op sociale media. Ze maakte ook enkele berichten, die de rapper naar haar stuurde, openbaar. “Ja, ik ben me ervan bewust dat ik mijn handen heb gebruikt op een ongepaste manier”, reageert Roméo op Instagram. “Pijnlijk om dit zo te vernemen”, laat Angèle weten via haar sociale media.

7 reacties

  • Steven Hams

    4 jaar geleden
    Hoes . Kan volgens jou dan nooit iemand echt spijt hebben ? En zo ja , wat moet hij of zij dan doen volgens jou ? Ik vind het nu echt moedig om zo zijn spijt openbaar te tonen .
  • Theo Dereu

    4 jaar geleden
    Als een vrouw nee zegt is het nee. Hoe moeilijk is dat te onthouden ? Ook als men te opdringerig is kan dat als een vorm van aanranden bekeken worden. Dus beste heren die dat niet goed begrijpen, nee is nee, leer er mee leven. Wel vind ik dat het gebruik van social media, om dit soort toestanden uit te klaren, verboden zou moeten worden. Men creëert zo een heksenjacht die evengoed een onschuldige kan treffen.
  • Kristine Delacourt

    4 jaar geleden
    Heeft ze klacht neergelegd voor aanranding? Zo niet zal wel een uit de hand gelopen akkefietje geweest zijn, waar vroeger zich niemand druk over zou gemaakt hebben, zelfs de dame in kwestie niet. Maar het is tegenwoordig bon ton om bekende mensen door het slijk te halen. Triestig.
  • Sammy Hermans

    4 jaar geleden
    Ze kon ook in het moment reageren. Tegenwoordig moet alles opgeblazen worden in de media. Niemand is perfect en soms doet iedereen iets waar men spijt van heeft. Waar gaan we naartoe als iedereen perfect moet zijn?
  • heidemarie verstrepen

    4 jaar geleden
    Keur het zeker niet goed .maar moet alles op sociale media ? Je kunt toch iemand persoonlijk daarover aanspreken of een klacht neerleggen .