Lara Laporte gaat voor NINA op zoek naar de beste Vlaamse spaghetti bolognese.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara Laporte gaat voor NINA op zoek naar de beste Vlaamse spaghetti bolognese. © Getty Images

Lara gaat op zoek naar Vlaanderens beste spaghetti bolognese: "Ik heb me er lang voor geschaamd dat het mijn favoriete gerecht is”

Spaghetti bolognese: iedereen lust hem en iedereen heeft er ook een uitgesproken mening over. Lara Laporte (27) weet er alles van. Ze blogt erover en voor NINA gaat ze vanaf volgende week in heel Vlaanderen op bezoek bij de eethuisjes die volgens onze lezers de beste bolo serveren. Zelf nog een suggestie? Laat het ons nog snel weten. Maar first things first: waarom is dit gerecht Lara’s absolute favoriet? We vroegen haar de spaghettipieren uit de neus.

7 reacties

  • Michel Vanzieleghem

    4 jaar geleden
    Super heerlijke, landelijke, no nonsens spaghetti in “Den Gouden Appel” op de markt van de Wedt-Vlaamse gemeente Lichtervelde
  • Jean-marie D'Hertefelt

    4 jaar geleden
    Nona vind ik ook uitzonderlijk lekker en bovendien een zeer goede service.
  • Dick De Zeure

    4 jaar geleden
    Niks om je over te schamen, dit is het favoriete gerecht van enorm veel mensen en ook dat van mij. Liefst met een eigen gemaakte rijkelijke saus met veel groenten en nog meer fijn geplet gehakt en daar nog een flinke scheut rode wijn in, dik bestrooid met parmesan, hoe heerlijk kan het leven zijn.
  • Andy Marchal

    4 jaar geleden
    Kastart in Gent! Super lekker!
  • Sonny Callens

    4 jaar geleden
    Carlito In Tielt, zeker eens proberen.