In de Russische hoofdstad Moskou is men gestart met het toedienen van vaccinaties als onderdeel van de derde testfase van het coronavaccin "Spoetnik-V".
Volledig scherm
In de Russische hoofdstad Moskou is men gestart met het toedienen van vaccinaties als onderdeel van de derde testfase van het coronavaccin "Spoetnik-V". © thinkstock

Rusland start derde testfase coronavaccin

In de Russische hoofdstad Moskou is men gestart met het toedienen van vaccinaties als onderdeel van de derde testfase van het coronavaccin "Spoetnik-V". Volgens viceburgemeester Anastassia Rakova werd het vaccin bij de eerste vrijwilligers geïnjecteerd. "Vandaag is niet alleen een belangrijke dag voor de stad, maar voor het hele land", klonk het.

  1. Charlotte Casiraghi van Monaco gaat scheiden én heeft al een andere vlam: “De femme fatale van deze generatie Grimaldi’s”
    PREMIUM
    Royalty

    Charlotte Casiraghi van Monaco gaat scheiden én heeft al een andere vlam: “De femme fatale van deze generatie Grimaldi’s”

    Is Monaco het land van de twijfelachtige koninklijke huwelijken? Na al het drama tussen prins Albert en zijn Charlène, rommelt het nu ook tussen Charlotte Casiraghi (37) - de dochter van prinses Caroline - en haar echtgenoot Dimitri Rassam. Of moeten we zeggen ex-echtgenoot? Want hoewel de geruchtenmolen al langer op volle toeren draait, werd Charlotte nu ook aan de arm van een andere man gespot. Wat is er precies aan de hand?
  2. LIVE GAZA. VS halen vier langeafstandsraketten neer boven Rode Zee - Netanyahu wil toch delegatie naar VS sturen na geannuleerde trip
    Play
    296

    LIVE GAZA. VS halen vier langeaf­stands­ra­ket­ten neer boven Rode Zee - Netanyahu wil toch delegatie naar VS sturen na geannuleer­de trip

    De Verenigde Staten hebben boven de Rode Zee in de nacht op woensdag vier langeafstandsraketten uit de lucht gehaald. De Houthi-rebellen uit Jemen vuurden de raketten af op een Amerikaans oorlogsschip “dat overging op zelfverdediging”, zo luidt het bij het Amerikaanse militair commando in het Midden-Oosten. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wil nu toch een delegatie naar de Verenigde Staten sturen, nadat hij maandag besloot om een beraad over Gaza in Washington op het laatste moment af te blazen. De premier reageerde daarmee op de VS, die in de VN-Veiligheidsraad een oproep tot een wapenbestand niet wilden voorkomen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.