Instagram Conner Rousseau
Volledig scherm
© Instagram Conner Rousseau

Conner Rousseau lanceert nieuwe partijnaam: VOORUIT

Zeg binnenkort niet meer ‘sp.a’, maar ‘VOORUIT’. Voorzitter Conner Rousseau heeft die nieuwe naam voor zijn partij zojuist bekend gemaakt op zijn Instagram. De nieuwe naam kadert binnen een heel vernieuwingsproject dat Rousseau sinds zijn aantreden op poten probeert te zetten. “Dit moet een beweging worden, waarmee we alle progressieve Vlamingen willen samenbrengen om op een nieuwe, positieve manier aan politiek te doen.”

102 reacties

  • Walter Merckx

    4 jaar geleden
    "VOORUIT" is dan misschien perfect als slogan voor een verkiezingscampagne maar absoluut niet bruikbaar als naam voor een politieke partij."VOORUIT" zegt niets over de ideologische keuze van de partij, heeft inhoudelijk geen enkel betekenis en ontneemt de partij en haar aanhangers haar politieke identiteit. Niet doen !
  • GUILLAUME OP DE BEECK

    4 jaar geleden
    Proberen gewoon dezelfde oude wijn in nieuwe zakken te verkopen . . .
  • Carl Casier

    4 jaar geleden
    Gewoon oude wijn in nieuwe zakken, maar inhoudelijk hebben ze al lang het contact met de burger verloren! De nieuwe naam zal daar niets aan veranderen.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Een beetje een eigenaardige naam voor een partij die al 20 jaar alleen maar achteruit gaat. Maar goed, het is eigen aan politici dat ze altijd het omgekeerde doen van wat ze zeggen.
  • Kris Eelen

    4 jaar geleden
    Belachelijke naam! Maar wij hebben er smakelijk om moeten lachen, iets wat we altijd gedaan hebben met deze weggeef-partij. Hun leuze is en blijft, wie zich socialistisch wil engageren moet geven aan de burger en dat doen ze ook. Dus op zich wel tof. Wie achteraf de financiële put moet vullen van hun weggeef politiek is hun probleem niet, dat moeten anderen oplossen.