KV KORTRIJK DOET HET ZO | Gescheiden ingangen, in vakken/compartimenten opgesplitste tribunes en een overvloed aan ontsmettingsposten. In en rond het Guldensporenstadion van KV Kortrijk wordt een heel plan uitgerold.
Volledig scherm
PREMIUM
KV KORTRIJK DOET HET ZO | Gescheiden ingangen, in vakken/compartimenten opgesplitste tribunes en een overvloed aan ontsmettingsposten. In en rond het Guldensporenstadion van KV Kortrijk wordt een heel plan uitgerold. © rv

Wie is welkom? Mag u biertjes en hamburgers halen? En wat met overtreders? Terug naar het stadion als fan: zo gaat dat in zijn werk

Jupiler Pro LeagueVoor het eerst in meer dan zes maanden tijd zakken er dit weekend weer fans af naar het stadion. Wordt er een thermometer onder uw oksel geduwd? Mag u eten en drinken halen? En wat als u de regels overtreedt?

5 reacties

  • Dirk Verschueren

    4 jaar geleden
    Met stijgende cijfers, dik tijd voor versoepelingen. Gelukkig is het voor de sterk gedisciplineerde voetbalsupporters. Ik moet ondertussen me bedienen met mijn bubble van 5.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    En voor en na de match gaan ze massaal samentroepen , hier gaan de clubs dan zeggen : dat is de supporters hun eigen verantwoordelijkheid. En de burger gaat voor de kosten opdraaien om buiten de stadions alles in goede banen te leiden .
  • Frank Waeghe

    4 jaar geleden
    Ola grote evenementen kunnen terug of heeft het voetbal ook virologisch andere regels dan anderen, net zoals ze qua bijdrage op lonen voordelen krijgen?
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Nieuwe regels in de culturele wereld laat toe dat de zalen voor 60% mogen gevuld worden , maar open voetbaltribunes die mogen maar voor 20% gevuld worden .
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    In Brugge: tijdslot, niet op uw eigen plaats en geen biertjes! Sorry maar dit is geen voetbal dus: ik blijf nog liever thuis met mijn maten en frisse pint!