“Dit treft alles”: onze man in Frankrijk zag iets wat hem minstens even hard stoorde als de beuk die Sagan aan Van Aert verkocht

Tour de FranceEtappe twaalf alweer in de Tour de France vandaag, maar het thema bij JOE vanochtend tijdens het telefoontje met onze man ter plaatse Stijn Vlaeminck was natuurlijk de ruzie tussen Wout van Aert en Peter Sagan van gisteren. Al stoorde Vlaeminck zich toch ook aan de fans met selfiesticks die in de buurt van de finish hun ding wilden doen.

11 reacties

  • De Waarheid

    4 jaar geleden
    De var heeft die beelden toch wel meer dan een keer bekeken... en hebben daar niks over gezegd, dus die stick zal niet de oorzaak zijn!
  • Felix Strackx

    4 jaar geleden
    Ik dacht altijd dat het dit jaar zonder publiek was? Je moet goed gek zijn om tussen die massa te gaan staan. Maar dat zijn de mensen dus: gek!
  • Geert Hebbrecht

    4 jaar geleden
    als je de beelden ziet dan zie je dat Van Aert Sagan voelt komen en dan gaat hij eerst leunen. Rijdt Van Aert rechtdoor dan kan Sagan er zonder moeite langs
  • Anne Bruers

    4 jaar geleden
    Mag ik er vriendelijk op wijzen, dat er geen enkele selfiestick aanwezig was op het moment van de "beuk", sommige mensen hebben echt een hekel aan critiek. Terecht van de diskwalificatie van Sagan.
  • Raph Janssens

    4 jaar geleden
    Sagan uit de tour alty iet met da ventje. Kan het sportief niet meer aan ...