AFP
Volledig scherm
© AFP

Microsoft: “Russische, Chinese en Iraanse hackers bemoeien zich met Amerikaanse verkiezingscampagne”

Russische, Chinese en Iraanse hackers hebben zich op de Amerikaanse presidentsverkiezingen gestort. Dat zegt Microsoft vandaag op zijn website. De softwaregigant zegt het merendeel van die aanvallen te hebben opgemerkt en afgeslagen.

5 reacties

  • Joris Peeters

    3 jaar geleden
    Trump is de koning van de chaos en andere landen hebben er belang bij dat dit blijft duren. Ik mag er niet aan denken wat nog vier jaar Trump zal aanrichten.
  • Kees Huls

    4 jaar geleden
    Rusland, China en Iran hebben er alle belang bij dat Trump president wordt. Een zwakkere tegenstander krijgen ze nooit meer.
  • Tom Der Kinderen

    4 jaar geleden
    Als je nog maar dit topje van de ijsberg leest kun je enkel nog praten over een gecoördineerde internationale aanval. Amerika gaat binnen de 20 jaar aan verdeeldheid ten onder of zal binnen de 5 a 10 jaar een vb stellen door een land van de kaart te vegen met ongezien machtsvertoon.
  • Sharon Debeul

    4 jaar geleden
    Het Trumpteam heeft precies extra veel hulp nodig tegen Biden.
  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    Het is al langer een keihard vermoeden dat Trump onder druk gezet wordt door Poetin, wegens zeer bezwarende info door z'n fraudeursverleden. Het grappige is dat Trump en z'n aanhang de Democraten van communisme beschuldigen terwijl ze zelf de speelbal van de Russen geworden zijn.