Stan Van Samang.
Volledig scherm
Stan Van Samang. © Joel Hoylaerts / Photo News

Advocaat Stan Van Samang: “Verspreiden van dergelijke beelden is een misdrijf, ongeacht wie slachtoffer is”

ShowbizzStan Van Samang (41) heeft klacht ingediend tegen onbekenden omdat er al enkele dagen naaktfoto’s van hem en twee andere BV’s circuleren via WhatsApp en andere sociale media. Dat melden de advocaten van de zanger in een persbericht. Wie de beelden publiceert en verspreidt, riskeert een dwangsom van 10.000 euro. “Dit komt bijzonder hard aan bij Stan”, zegt advocaat Patrick Hofströsller bij VTM NIEUWS. “Hij heeft dan ook gevraagd om er zeer krachtdadig tegen op te treden.”  

41 reacties

  • Jeroen Deschrijver

    4 jaar geleden
    Wie is begonnen met beelden te verspreiden? Als er niemand was begonnen kon er niemand verder doen.
  • Nico De caluwe

    4 jaar geleden
    Blijft dat nu duren veel speciaal was er niet aan
  • jody scheers

    4 jaar geleden
    Voor alle duidelijkheid, niemand zou van zoiets slachtoffer mogen zijn! Het kan niet dat privé beelden zo verspreid worden. Maar het kan voor mij niet dat de BV's zo geholpen worden met dwangsommen en de beelden worden ook effectief van het internet gehaald maar als kinderen hier slachtoffer zijn wordt er niet opgetreden.
  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    Tsja, ik praat dit niet goed uiteraard. Maar je moet weten dat als je zoiets doet, dat dit kan uitlekken. En dan moet je niet komen zagen voor mijn part. Is het verspreiden daarvan ok, nee zeker niet. Maar het probleem begint dat mensen niet nadenken in de eerste plaats, had je deze niet gemaakt, dan had dit niet gebeurd.
  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Als je zo een beelden niet maakt kunnen ze ook niet gedeeld worden. Ik snap echt niet dat volwassen mensen zo een beelden maken.