Archiefbeeld. De Russische oppositieleider Aleksej Navalny spreekt met de pers na vrijlating uit een detentiecentrum in de Russische hoofdstad Moskou. (23/08/2019)
Volledig scherm
Archiefbeeld. De Russische oppositieleider Aleksej Navalny spreekt met de pers na vrijlating uit een detentiecentrum in de Russische hoofdstad Moskou. (23/08/2019) © REUTERS

Zaak-Navalny splijt VN-Veiligheidsraad

De zaak van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny is donderdag besproken op de VN-Veiligheidsraad via videoconferentie. Berlijn en Moskou blijven elkaar tegenspreken.

2 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Poetin begint te merken dat Duitsland een nieuwe weg heeft ingeslagen: Duitsland gaat standpunten innemen in het buitenlands beleid. Dat is nieuw. Het Duits publiek vraagt dat en Merkel is gevoelig voor haar electoraal publiek. De E.U. functioneert niet dus moeten Duitsland en Frankrijk hun spierballen tonen. Gelukkig maar.
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    Laat mij eens raden. Rusland zegt dat Navalny door het westen vergiftigd werd. Net als Poetin die zegt dat het western het Hollands vliegtuig uit de lucht geschoten heeft. Gisteren nog op de VRT : Poetin heeft geen medelijden met verraders -opposanten van zijn belijd- ; zij moeten uitgeschakeld worden.