Twitter/@rapidis
Volledig scherm
© Twitter/@rapidis

Migranten slapen ook op kerkhof na verwoestende brand op Lesbos: chaos is groot, bewoners zijn het beu

Duizenden migranten hebben al drie nachten in open lucht doorgebracht na de hevige brand in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos. De chaos op het eiland is groot. De roep om de migranten weg te sturen, klinkt steeds luider bij de lokale bevolking. “Het is nu tijd dat anderen deze last dragen.”

7 reacties

  • Annie Darden

    4 jaar geleden
    Respect voor de doden die daar liggen begraven ? Denk het niet !, Hoe moeten de bewoners van Lesbos zich voelen met die duizenden en duizenden "vluchtelingen" in hun buurt. Wordt er eens gesproken over die mensen hoe zij zich nu voelen ??
  • Jozef Van Vaerenbergh

    4 jaar geleden
    Wie brengt deze mensen in dergelijke situatie ? Schepen van ngo 's blijven maar nieuwe mensen aanvoeren. Waarom niet meer focussen op een betere situatie in hun thuisland en radicaal stoppen met die sukkelaars in Europa af te zetten. Dit is een mensonterende zwendel met kwetsbare mensen die dan aan hun lot worden overgelaten. Hopelijk snel een menselijke oplossing.
  • leo foulon

    4 jaar geleden
    En de EU maar tonnen geld aan de Grieken geven
  • Roland Peeters

    4 jaar geleden
    En de bewoners,wanneer wordt daar eens over gesproken?Waarom worden worden ngo's die ze op zee ophalen niet verplicht ze onder te brengen bij hun leden en sponsers?Dat ze tussen en op graven gaan slapen bewijst hoeveel respect ze hebben met de bewoners .
  • Danny Schoofs

    4 jaar geleden
    Dit gaat eindigen op't moment, dat de vluchtelingen op't einde van hun latijn, in opstand komen, tegen de plaatselijke griekse bevolking er een regelrechte burgeroorlog uitbreekt... Met vele doden, langs beide kanten & misschien inmenging van het griekse, turkse & syrische leger...