Maisie Williams & Daisy Ridley
Volledig scherm
Maisie Williams & Daisy Ridley © HLN

Ze werden groot dankzij ‘Game Of Thrones’ en ‘Star Wars’, maar Maisie Williams en Daisy Ridley geraken niet meer aan werk

FilmEindelijk, zo dachten onder andere Maisie Williams (23) en Daisy Ridley (28) waarschijnlijk, toen ze die eerste grote rol te pakken kregen. Hun grote doorbraak, waarmee ze in één klap tot de crème de la crème van de film- en tv-wereld behoorden. Met respectievelijk ‘Game Of Thrones’ en ‘Star Wars’ scheerden ze hogen toppen, maar die dagen zijn nu voorbij. Bekend of niet, de twee actrices vinden naar eigen zeggen amper nog werk.

3 reacties

  • johan De Coninck

    4 jaar geleden
    Daisy is een zeer middelmatige actrice. En dat geldt voor de meeste acteurs in die star wars franchise, zeker wanneer je hun screen presence vergelijkt met de oude garde is deze generatie gewoon boring.
  • Danny Mertens

    4 jaar geleden
    Voor 't geld hoeven ze het nu niet meer te doen natuurlijk, maar ik zou ze direkt een rol aanbieden in een film met een 'tegenovergestelde' atmosfeer, bvb humoristische rollen (moeilijker dan het lijkt).
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Maisie en Daisy moeten toch niet nog gaan werken om nog geld te gaan verdienen zeker. De top 5 acteurs/actrices verdiende per aflevering in het laatste seizoen1.200.000 dollar terwijl de figuranten slechts 100 dollar kregen.