CroisiEurope
Volledig scherm
© CroisiEurope

Uitbraak coronavirus op cruiseschip in Portugal met Belgen aan boord

Op een cruiseschip van CroisiEurope in Portugal is een uitbraak van het coronavirus vastgesteld. Dat heeft de touroperator bevestigd aan de redactie van HLN. Het schip - dat riviercruises maakt op de Douro - had 35 Belgische, 30 Franse en 2 Zwitserse passagiers aan boord, en daarnaast ook 20 bemanningsleden. Twee passagiers en vijf bemanningsleden testten positief, nadat een van de passagiers zich onwel voelde. Nog voor de gezondheidsdiensten konden ingrijpen, bleken de andere passagiers al van boord te zijn en teruggekeerd naar huis.

7 reacties

  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Dit is de besmettelijkste plaats voor uw verlof , massa volk en kort bij elkaar , dan verrast dit niemand !
  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    Tsja nu op reis gaan is zeker niet de slimste zet. En al zeker geen cruise. Het probleem is dat al die reizen voor massa’s jobs zorgen.
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Die cruise op de Douro stond ook op ons programma maar we hebben die zelf geannuleerd.
  • willy zachel

    4 jaar geleden
    Reizen moest voor heel het jaar verboden worden !!! Is dat nu zo moeilijk te begrijpen door dat rond gereis blijft het virus zich verspreiden over heel de wereld ?
  • Anneke Brusselmans

    4 jaar geleden
    Allez vooruit ze weer die dat gaan terugkomen en de rest wat gaan komen besmetten jongens toch hoe is t mogelijk zeg en idd niet de juiste tijd nu om te reizen er komen alle dagen meer en meer besmettingen weer bij