© TikTok

Hartverscheurende video gaat viraal: “Mijn zoontje heeft Down, en slechts één iemand kwam naar zijn feestje”

Een hartverscheurende video van een Amerikaanse moeder gaat viraal op sociale media. De vrouw houdt het niet droog wanneer ze vertelt over het verjaardagsfeestje voor haar zoontje van 5 met Down, waarop slechts één persoon opdaagde. “Wat een vreselijke dag”, zegt ze.

De vrouw, wiens naam niet bekend is, vertelt in de video op TikTok dat ze voor de vijfde verjaardag van haar zoontje - dat het syndroom van Down heeft - een drive-byfeestje georganiseerd had. Zo konden de vrienden in coronatijden haar zoon toch nog een gelukkige verjaardag wensen door langs het huis van het gezin te rijden. Maar, zo zegt de vrouw terwijl ze tranen met tuiten huilt, er daagde maar één iemand op.

“Dit is voor geen enkel kind goed”, zegt ze in de video die al miljoenen keren gedeeld en becommentarieerd werd. “Maar mijn zoon heeft het syndroom van Down. Hij besefte niet wat er aan de hand was, en dat deed echt pijn. Maar wat gaat er gebeuren wanneer hij het wel beseft? Wanneer hij weet dat hij bewust buitengesloten wordt? Waarom?”

Na de video kreeg de vrouw een heleboel hartverwarmende reacties en volgden nog filmpjes, waarin ze iedereen bedankt voor de lieve woorden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer