Linde Merckpoel poseert op de luiertafel die ze cadeau kreeg van Siska Schoeters. “Da’s het voordeel van als laatste van je vriendinnen aan kinderen te beginnen: je hoeft zelf geen spullen meer te kopen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Linde Merckpoel poseert op de luiertafel die ze cadeau kreeg van Siska Schoeters. “Da’s het voordeel van als laatste van je vriendinnen aan kinderen te beginnen: je hoeft zelf geen spullen meer te kopen.” © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

INTERVIEW. Linde Merckpoel over haar nieuwe job en zwangerschap: “Het is akelig dat ik niet weet wie ik over een jaar ga zijn”

“We zien wel.” Het staat haaks op wie ze is, maar Linde Merckpoel (35) probeert er wel haar nieuw levensmotto van te maken. Ze ruilde zopas de radiostudio van Studio Brussel voor de online videokanalen van Eén en wisselt binnenkort haar onverstoorde nachtrust in voor haastige hazenslaapjes op het ritme van haar dochter. “We zullen de problemen wel oplossen als ze zich stellen.”

4 reacties

  • marie-claire de bosscher

    4 jaar geleden
    eerlijk gezegd maakt het mij niet uit wie ik over een jaar zal zijn.... je kunt je leven zo verpesten door te piekeren....
  • luc boeckx

    4 jaar geleden
    Volgend jaar be jij nog steeds Linde Merckpoel met haar goede en minder goede kanten maar dan als moeder van een wonderkindje!!!!
  • Benny Coomans

    4 jaar geleden
    meiske dat geldt voor iedereen
  • Annalisa Di Rosa

    4 jaar geleden
    Als iedereen zo een drama moest maken... je zou wat zien! Er zijn er die voor hetere vuren staan of stonden.