VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

15-jarige Gala wint ‘The Voice Kids’: “Ik doe waar ik me goed bij voel en schaam me nooit”

TVEen eigenzinnige look. Een fantastische stem. En dankzij die unieke combinatie ook de winnares van ‘The Voice Kids’. De 15-jarige Gala Aliaj Dragot kon het vrijdagavond amper zelf geloven, maar is meer dan klaar voor een leventje in de spotlights. “Ik doe gewoon waar ik me goed bij voel en ik schaam me nooit, ook al komt er commentaar.” De kersverse winnares  brengt meteen haar eerste single ‘Contagious’ uit.

9 reacties

  • Romana Crabbe

    4 jaar geleden
    Heel verdiend, ze zou nu al een sportpaleis kunnen vullen ! Laat jou talent niet verloren gaan aub ,doe er iets mee x. Héél veel succes ik hoop echt dat je een grote ster word (je overtreft Natalia hoor) je hebt ook een heel persoonlijk en mooi imago . Je zou zelfs model kunnen zijn.
  • Ronny Verachtert

    4 jaar geleden
    dat wisten ze al drie maande geleden al dat ze ging winnen
  • Miek Hemeleers

    4 jaar geleden
    Zo mooi. Ik wens haar een hele mooie welverdiende toekomst! Super!
  • martine witdouck

    4 jaar geleden
    Met de juiste begeleiding wacht dit meisje een grootse toekomst. Top!
  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Topprestaties en dikke duim voor de kijkers die gestemd hebben puur voor professionalisme en zangtechnische klasse. Als gala met haar twee voeten op de grond blijft, een goeie management heeft plus goede coaching dan heeft ze alles om het ook internationaal te maken. Ze mag zeker haar eigenzinnig tof en kleurrijk image niet overboord gooien want ze is gewoonweg zo ontzettend leuk om zien en horen .