Sven Kums na verlies in Eupen: “Of er een onrustige sfeer in de kleedkamer hangt? Daar ga ik niet op in”

AA GentPijnlijke nederlaag voor AA Gent gisteren in Eupen. De Buffalo’s gingen met 2-1 onderuit. Na de wedstrijd stond Sven Kums de pers te woord. “Présence voor doel is ons grootste werkpunt”, vertelde hij. Dat er een onrustige sfeer in de kleedkamer hangt - Yaremchuk dringt bijvoorbeeld aan op een transfer -, wilde Kums niet bevestigen noch ontkennen. “Daar ga ik niet op ingaan.” 

4 reacties

  • Janick De Meyer

    4 jaar geleden
    Had in maart mijn Proximus sport voetbal abonnement on hold gezet wegens geen voetbal meer, maar heb het nog steeds niet terug geactiveerd zoals er het nu aan toe gaat bij Gent heb ik geen zin te betalen voor dit voetbal!
  • RENE VAN CALSTER

    4 jaar geleden
    René Van Calster Boloni ontslaan,hoewel echt noodzakelijk,zou een te groot gezichtsverlies betekenen voor het bestuur.Dit bestuur heeft wonderen verricht voor A.A Gent en verdient alle respect,maar kan zich ook vergissen.Laat ons hopen dat ze het toegeven want ik vrees voor de reacties als er met publiek gespeeld wordt.
  • Michael Vandamme

    4 jaar geleden
    Ik snap niet waarom ze hun vorige coach hebben ontslagen voor Boloni. Vorig seizoen heeft die toch mooi werk geleverd bij Gent, en dan na 2 matchen zomaar aan de deur gezet
  • Rita D'Haese

    4 jaar geleden
    Het domste wat ze gedaan hebben is Boloni binnen te halen.