Volgens de partijstatuten is een voorzitter gebonden aan het maximum van twee termijnen, De Wever kreeg al drie keer een uitzondering.
Volledig scherm
Volgens de partijstatuten is een voorzitter gebonden aan het maximum van twee termijnen, De Wever kreeg al drie keer een uitzondering. © Photo News

Bart De Wever kan na vierde uitzondering opnieuw N-VA-voorzitter worden

De partijraad van N-VA heeft zaterdag een statutaire afwijking goedgekeurd waardoor Bart De Wever zich opnieuw kandidaat kan stellen voor het voorzitterschap van de partij. Op 14 november wordt het resultaat bekendgemaakt, zo deelde de partij mee.

81 reacties

  • Tom Faes

    4 jaar geleden
    Zou De Wever nu echt niet doorhebben dat de mensen compassie met hem beginnen te krijgen ? Bartje is zoals een voetballer die te oud is geworden en meer een meer op de bank zit ,maar nog altijd denkt dat hij de beste is. Uiteindelijk is er iemand nodig die dat wel durft te zeggen.
  • Luc Van Bogaert

    4 jaar geleden
    Telkens uitzondering maken op de partijstatuten door de spookparlementariër met een indrukwekkende cumul-wedde, dat lijkt meer en meer op Poetin-bewind.
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Refter Noorderlaan, van uw Bartje krijgt u en de andere belastingbetalers alvast de rekening van 1,25 miljard euro voorgeschoteld omdat hij zijn 18 groene prestige projecten gerealiseerd wil zien. Proficiat. Misschien dat u pas wakker wordt als men u straks de fors hogere rekeningen voor elektriciteit onder uw neus duwt. Vallen liegen, bochten nemen en loze beloftes uitspreken ook onder strategisch handelen?
  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    De Wever is verslaafd aan zijn inkomen van bijna 300.000 € jaarlijks, meer dan de premier, als hij een functie opneemt waarvoor hij meedoet aan de verkiezingen weet hij dat hij water bij de wijn moet doen en dan gaat hij af als een gieter.Nu drie weddes, burgemeester, voorzitter, spook parlementariër + wat we niet weten, in onze stad heeft hij geen tijd voor ons want A'pen is een grote puinhoop. Een voorzitter die zijn eigen reglementen aanpast,zien we alle dagen in Wit-Rusland, Rusland, China.
  • Patrick Arnout

    4 jaar geleden
    Hij riep zichzelf uit als de beste NVa onderhandelaar om de federale gesprekken te voeren. Een meesterstrateeg loodst zijn partij in de deze regering. Waar zit hij nu? Is er daar niks beter bij NVa?