Politie onderzoekt verdacht overlijden van 35-jarige vrouw in Westende, drie verdachten opgepakt

De Distellaan in Westende. ©  google street view

De politie van Westende (Middelkerke) werd zondagochtend opgeroepen voor een verdacht overlijden in de Distellaan. Het slachtoffer is een 35-jarige vrouw die vermoedelijk om het leven kwam door een overdosis heroïne. Er zijn drie verdachten opgepakt.

Het levenloze lichaam van het slachtoffer werd zondagochtend aangetroffen in een woning in Westende, een deelgemeente van Middelkerke. De precieze omstandigheden van het overlijden worden momenteel volop onderzocht. Mogelijk is er sprake van een fatale overdosis drugs, maar daar doet het parket nog geen uitspraken over.

“De oorzaak van haar overlijden is vandaag nog helemaal niet gekend. De vaststellingen van de aangestelde wetsdokter zullen daaromtrent meer klaarheid moeten scheppen, maar dit is op dit ogenblik nog niet het geval”, klinkt het in een mededeling.

In de bewuste woning in de Distellaan waren nog drie andere mensen aanwezig. Het drietal zal verhoord worden om te achterhalen of ze meer weten over de omstandigheden van het overlijden. Verder onderzoek zal meer duidelijkheid moeten brengen over de eventuele betrokkenheid van de verdachten.

De feiten speelden zich af in de Distellaan, waar burgemeester Jean-Marie Dedecker vorige maand al enkele cafés liet sluiten na “een waslijst aan overlast, inbreuken op zwartwerk, nachtlawaai en het negeren van de coronamaatregelen”. “Er moet een einde komen aan dergelijke marginale toestanden en als we die moeten opkuisen om Westende-Bad aantrekkelijk te maken, dan zullen we dat doen”, zei Dedecker toen. (dji,mtm, jvh)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen