't Ging er heftig aan toe in het slot van de match: links duw- en trekwerk tussen enkele kemphanen, rechts een uitwisseling tussen Neymar en Álvaro.
Volledig scherm
't Ging er heftig aan toe in het slot van de match: links duw- en trekwerk tussen enkele kemphanen, rechts een uitwisseling tussen Neymar en Álvaro. © AFP/AP

Neymar nu toch berouwvol na PSG - Marseille met vijf rode kaarten: “Ik betreur mijn haatgevoelens”

Ligue 1Hommeles in de altijd beladen clash tussen PSG en Marseille. De clash ontaardde in blessuretijd volledig met een opstoot die resulteerde in vijf rode kaarten. Ook Neymar blies de aftocht na minutenlang bekvechten met de Spaanse verdediger Alvaro González. De eerste reactie van de Braziliaan achteraf: “Ik heb er alleen spijt van dat ik niet in zijn gezicht geslagen heb.” Een dag later kijkt hij toch in eigen boezem. PSG liet weten dat het haar Braziliaanse ster volledig steunt.

13 reacties

  • Dirk Delaere

    4 jaar geleden
    Neymar, ieder keer als het niet loopt zals hij het graag wil maakt hij problemen, en legt dan de schuld bij anderren. Een goede voetballer? Vaak, maar als persoon niet te genieten.
  • Dirk Dierckx

    4 jaar geleden
    Levenslang schorsen, in het wielrennen zouden ze niet zo mals zijn.
  • Hendrik Weckseler

    4 jaar geleden
    Typisch Neymar verliezen en dan onder het mom van racisme een vechtpartij goedpraten dat is tegenwoordig gemakkelijk ruzie en er is zogezegd een racist in het spel kijkt men iemand aan dan heb je een aanklacht voor seksueel ontoelaatbaar gedrag aan je been ongelooflijk de tijd waarin we leven waar niks nog gezegd mag worden zonder dat de wereld in vuur en vlam gezet word
  • Alex Bervoets

    4 jaar geleden
    Dit zijn dan rolmodellen voor onze jeugd: vetbetaalde volwassenen die zich gedragen als een stelletje kleuters.
  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    Tja Paul. PSV heeft gisteren wel gewonnen hé! Of bedoel je PSG??