Premier Sophie Wilmès.
Volledig scherm
Premier Sophie Wilmès. © EPA

Nationale Veiligheidsraad komt niet vroeger dan gepland bijeen

De Nationale Veiligheidsraad over de coronamaatregelen blijft voorlopig geagendeerd voor de week van 21 september. Dat is maandag te horen in regeringskringen. De betrokken ministers wachten nog op een advies van Celeval.

11 reacties

  • Francois Sals

    4 jaar geleden
    De schuld ligt bij een groot deel van de bevolking , die zich niet aan de regels houden en het gevaar niet willen inzien en dan krijg je een flinke opstoot , een 2 maand geleden ging het goed ,we zaten rond de 80 en nu gaan we naar de 1000 besmettingen.En ja ,dan ook onze domme politiekers die willen het ook nog niet snappen , het was maar een griepje en de soap van de mondmaskers .
  • Walter De Vuyst

    4 jaar geleden
    Het ligt niet aan de regering of de virologen dat Covid -19 weer wild om zich heen slaat , maar wel aan de nonchalance en het niet naleven door de bevolking van de getroffen maatregelen ter verspreiding van het virus . In eigen boezem kijken kan nooit kwaad .
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Van hard werken zullen ze daar zeker niet dood gaan.
  • Tony Vilters

    4 jaar geleden
    Het is MEER dan HOOG tijd voor een volledige Lockdown. Iedereen verplicht op zijn domicilie met een algemene verplichte landelijke avondklok op 22u, en geen seconde later. Anders gaan we hier NOOIT meer van af geraken.
  • Patrick de meersman

    4 jaar geleden
    Ik zie ons perspectief duidelijk , meer besmettingen en daarna meer doden . Maar ja de regeringsvorming is nu belangrijker dan de gezondheid van de mensen . Als je nu iets beslist zal het altijd bij een aantal mensen negatief aankomen en dat mag nu niet .