Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert en Van Avermaet kopmannen op WK in Imola - Naesen: "We gaan tactische move moeten bovenhalen”

WK WielrennenWout van Aert en Greg Van Avermaet, bijgestaan door Tim Wellens, Tiesj Benoot, Loïc Vliegen, Pieter Serry, Oliver Naesen en Jasper Stuyven: ziedaar de achtkoppige Belgische selectie die ons land aan een medaille moet proberen te helpen op het WK op de weg in Imola (27 september). Al wordt dat een loodzware klus, zo weet bondscoach Rik Verbrugghe.

32 reacties

  • Ronny Cockuyt

    4 jaar geleden
    Van avermaet?ik hoor niet anders dat hij kanshebber is om overal te winnen,hij is pase,wat was zijn beste uitslag in de toer eenmaal derde denk ik,maar een goede uitleg of excuus,dat moet je ook kunnen.
  • Peter De Decker

    4 jaar geleden
    Greg kan al uitvluchten beginnen zoeken. Ik moest juist remmen toen ze vertrokken, of zoiets. Het is een belediging voor Wout om Greg naast hem te plaatsen als kopman. Er is maar 1 iemand die kopman kan en mag zijn, en dat is Wout. Er zijn vele andere Belgen die de plaats van Greg en Naesen verdienen.
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    Alleen v Aert is kopman waardig,maar ja er moet een ploeg op papier staan.verder zijn het allemaal goede renners,en een WK verloopt altijd raar.dus wie weet.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    De selectie is wat ze is, ze is in twee verdeeld omdat Greg en Wout kopman zijn en dat op zich is al een verzwakking, om enige kans te maken was het nodig met één kopman te gaan en dat kan niet ander dan met Wout, maar dan moet Verbrugghe zijn schoonbroer thuis laten en dat was zeer gevoelig. Greg kan daar helemaal niets gaan doen in Imola bekijk uitslag 2018 Innsbruck 58 ste.
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Freddy van Puymbrouck , Als je zo redeneerd zal Mathieu dan ook nooit naar de Tour moeten gaan !!