Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © AP

Zoontje van twee zet mondmasker af voor aangeboden snack en moet samen met mama vliegtuig verlaten

Jodi Degyansky (34) werd zaterdag samen met haar zoontje van twee uit het vliegtuig gezet omdat de peuter zijn mondmasker had laten zakken om een van de aangeboden snacks te kunnen eten. Degyansky reisde van Fort Myers in Florida naar Chicago. Ze pleit voor meer inleving met ouders en hun kleine kinderen.

41 reacties

  • Yvanka Pilzer

    4 jaar geleden
    Gerard, kinderen leren uit voorbeeld, als iedereen zijn masker op heeft en luistert naar de richtlijnen, dan zal hij dat ook doen. En mijn kleinkinderen luisteren ook op 5 en zelfs 1,5j en 't zijn geen dutskes, verre van, vooral die van 1,5j :-). Kwestie van opvoeding zeker?
  • Thomas Buick

    4 jaar geleden
    Gerard, het kind is één zaak. Maar de mama hield zich niet aan de regels en veroorzaakte commotie in de plaats van ten minste te proberen de regels te volgen. Man man.
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Het enige wat moet gebeuren is Southwest airlines niet meer nemen.Een kind van amper 2 jaar verstaat niet waarom het dit masker moet aandoen.
  • gerard van bocxlaer

    4 jaar geleden
    Sommigen oordelen hier dat een kind van 2 zich aan de regels moet en kan houden. Die mensen hebben voor mij zelf het verstand van een 2 jarige om zo te oordelen. Zelf hebben ze waarschijnlijk geen kinderen, anders beklaag ik deze kinderen
  • Ruben Beylemans

    4 jaar geleden
    Wat voor een systeem is dat,ze moeten ook geen snack aanbieden dan.Leg er een verbod op dan maar niet iemand uit vliegtuig zetten omdat die een snack wilt eten.