AA Gent ontslaat trainer Laszlo Bölöni amper 25 dagen na zijn aanstelling, voorzitter De Witte: “Dit is een miscast geweest”

Belgisch voetbalLaszlo out. Amper 25 dagen na zijn aanstelling heeft AA Gent Laszlo Bölöni alweer ontslagen. En dit aan de vooravond van de o zo belangrijke Europese match tegen Rapid Wien. Wim De Decker neemt over en Peter Balette, die technisch directeur was, zal hem bijstaan.

73 reacties

  • Teirlynck Luc

    4 jaar geleden
    Blijkbaar is vandaag iedereen topmanager ! Volgens mij zijn dat toch wel de mensen die gent terug op de kaart hebben gezet, waren ze fout ? ja en dat hebben ze sierlijk toegegeven ook , bent u perfect of ik !! Iedereen maakt fouten in het leven , maar tegenwoordig loopt de wereld vol mee azijnpissers die bij het kleinste misverstand of foutje de Kapbijl boven halen en iemand afmaken , en al het goede voorheen vergeten .vraag mij soms af of sommigen zo met hun naasten ook zo omgaan en bij de min
  • karl van dyck

    4 jaar geleden
    Buiten dat De Witte een paar jaar geleden eens Belgisch Kampioen speelde met Hein Vanhaezenbrouck als trainer en ook attractief voetbal speelde ook in Europa, gaat het zoals dikwijls in het verleden bij Gent,van kwaad naar erger. Ik weet het is niet evident, maar soms zou het beter zijn om het bestuur te ontslaan i.p.v. trainers of spelers te verkopen. Voetbal is pure business geworden, het maakt niet uit voor het bestuur of men wint of verliest, als er maar geld verdiend wordt voor het bestuur.
  • Daniel Cuypers

    4 jaar geleden
    De Witte neemt zijn verantwoordelijkheid maar blijft net als Louwagie, die de hand in eigen boezem steekt, wel op post. Toch wel lekker gemakkelijk als je op deze manier je verantwoordelijkheid neemt.
  • Dirk Sabbe

    4 jaar geleden
    Enige goede beslissing: Franky Vercauteren. De rest bla bla
  • peggy wackenier

    4 jaar geleden
    maak er het beste van Wim pracht trainer pracht mens