Nathalie Hellinckx en Geoffrey De Raedt
Volledig scherm
Nathalie Hellinckx en Geoffrey De Raedt © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Nathalie en Geoffrey uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ uit elkaar

ShowbizzDe ooit zo vurige liefde tussen fruit- en groenteboerin Nathalie Hellinckx (27) en Geoffrey De Raedt (24) is over. De twee leerden elkaar kennen tijdens het VTM-programma ‘Boer Zkt. Vrouw’ in 2014, maar zijn nu dus uit elkaar, vier maanden na de geboorte van hun tweede kindje.  

12 reacties

  • Steve Wildemeersch

    4 jaar geleden
    Tjah mevr. Somers... dat krijg je natuurlijk wanneer kinderen krijgen een recht is die zelf in wankele relaties wordt geclaimd en waar de maatschappij aan meedoet... koppels zonder kinderen worden nog altijd ‘scheef’ bekeken terwijl kinderloosheid toch meer oplossingen aangeeft voor vele maatschappelijke problemen ... (klimaat, armoede, ruimte...)
  • Willy Scholaart

    4 jaar geleden
    over welke chemie heeft hij het? normaal na 6 maanden is de chemie al aan het verminderen en gaat het over geheel iets anders.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Die kinderen zijn er het dupe van. De chemie was weg... Proficiat!
  • Romain Nolf

    4 jaar geleden
    Gaan uit elkaar voor iets ? Wij zijn al 40 jaar getrouwd , en is ook niet van een leien dakje gelopen ! Zorg nu zelf voor mijn vrouw die parkinson heeft . Gelukkig komt er een verpleegster voor ze te wassen en aan te kleden , en al de rest doe ik zelf , en ben ook al 70 jaar jong en mijn vrouw 79.
  • Carl Casier

    4 jaar geleden
    Begrijp niet dat een relatie op kan zijn. Liefde is en blijft wel een werkwoord, maar daar hebben velen vandaag geen oor aan om later te beseffen dat hun scheiding een grote blunder was.