Epidemioloog Pierre Van Damme.
Volledig scherm
Epidemioloog Pierre Van Damme. © Printscreen video VTM NIEUWS

Epidemioloog Pierre Van Damme: “Dit is gevolg van niet goed behandelde tweede golf”

Volgens epidemioloog Pierre Van Damme is de huidige opstoot in het aantal nieuwe bevestigde besmettingen met het coronavirus “het gevolg van een niet goed behandelde tweede golf”. Dat heeft hij gezegd aan de redactie van HLN. 

77 reacties

  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Dit is de enige verstandige z’n uitleg kort en bondig zo is het en zo wordt het
  • Albert Jacobs

    4 jaar geleden
    Hij zal het ook nog eens komen uitleggen...ik denk dat de mensen hun persoonlijkheid al genoeg gezien hebben
  • Patrick Marinus

    4 jaar geleden
    Je in een slachtofferrol plaatsen omdat je kijkt naar landen waar de maatregelen veel soepeler lijken helpt niet. Zie je hoe de besmettingen daar nu vele malen sneller stijgen dan hier? De kans op besmetting is vandaag erg groot en stijgt snel, maar in plaats van de regels te volgen om jezelf en anderen te beschermen wordt er alleen maar gezaagd en geklaagd. Zo'n mensen vertrouw ik voor geen 1,5m.
  • Roger Vanopstal

    4 jaar geleden
    Dit is vooral het gevolg van de decennialange betutteling van de burger met het fourtisme tot gevolg.
  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Als ik dit allemaal lees , zijn het hier precies allemaal experten ter zake , ze weten het allemaal beter , wel dank zij deze mensen zijn er terug zoveel besmettingen . Mondmasker niet nodig , bubbels die nogal groot uitvallen , op vakantie gaan naar rode gebieden en terug komen zonder in quarantaine te gaan dat waren en zijn de schuldigen , niet de professoren die hun best doen maar ja als al deze bestweters het denken beter te weten krijgt men de huidige situatie en dan maar klagen.