Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Premier Wilmès roept in videoboodschap bevolking op tot verantwoordelijkheid: “We moeten de regels nú volgen, en niet wachten tot het te laat is”

Premier Sophie Wilmès (MR) roept in een videoboodschap de bevolking op om haar verantwoordelijkheid te nemen en de coronaregels te blijven volgen. Of dat zal volstaan, is de vraag. Onder anderen viroloog Marc Van Ranst en epidemioloog Pierre Van Damme lieten zich vandaag kritisch uit over het huidige beleid. Andere stemmen vroegen dan weer eerder om een nieuwe Nationale Veiligheidsraad.

178 reacties

  • Daniel Cuypers

    4 jaar geleden
    Autoriteit, leiderschap en kennis van zaken moet je als premier bezitten om aan het hoofd van een regering te staan. Capaciteiten die deze dame helaas niet bezit.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Zijn veel meer doden voor deze regering (premier incluis) slechts "een kink in de curve"? "Dat zorgt voor kakofonie”, klinkt het in de politiek.". Alsof deze regering nog geen kakofonie van maatregelen heeft uitgevaardigd, en steeds wijzigingen aanbracht... De geloofwaardigheid en de verantwoordelijkheidszin van deze restregering daalt steeds maar verder en verder. Triestig!
  • Gilles Standaert

    4 jaar geleden
    Het lot ligt in onze handen? Behalve als we zijn gaan stemmen, dan negeren jullie grandioos het resultaat.
  • Ingrid V-P

    4 jaar geleden
    Wanneer gaan jullie eindelijk ook eens aan ons denken? De risico groepen die hulpbehoevend zijn. Wij worden constant vergeten, hebben geen bubbel en kwijnen hier gewoon weg van eenzaamheid. Oh ja sorry, was het vergeten: we mogen gratis op een trein waar we niet op kunnen met de rolstoel. Zelfs een kleine wandeling kan niet, wij blijven in lockdown en alleen. Stomme “regering”.
  • eddy buttiens

    4 jaar geleden
    Roep uw mede-beleidsvoerders tot de orde en wijs hen op hun verantwoordelijkheden voor ons aller gezondheid. Realiseer jullie nu echt eens door wie en voor wie en wat jullie daar zitten. Doe het niet enkel voor de poen en de titel maar proberen jullie eens echt beleid te voeren.. Wij zijn dat gezanik en vingerwijzen beu