De Syrische president Bashar al-Assad.
Volledig scherm
De Syrische president Bashar al-Assad. © AP

Trump geeft nu toch toe dat hij Syrische president Assad wou laten doden

De Amerikaanse president Donald Trump had de Syrische president Bashar al-Assad in 2017 toch willen laten doden, terwijl hij dat eerder had ontkend. De Amerikaanse president zei dinsdag tegen Fox News dat hij er klaar voor was, maar dat toenmalig defensieminister Jim Mattis het niet wilde doen.

20 reacties

  • Dumon Christiana

    4 jaar geleden
    Biden zou eens moeten liegen, zouden de trumpy's hem ook gelijk geven? Wat een goedgelovig groepje is dit infeite? Wat heeft Trump al tot een goed einde gebracht? Kimmeke van Noord Korea , China, de muur, is Clinton locket up, is de Obbamacare afgeschaft, is er vrede in het middenoosten tussen Israël en de Palestijnen? Heeft hij de strijd tegen Corona gewonnen? Wat werd bereikt tegen de milieuproblemen? Wie heeft er ooit meer verdeeldheid gezaaid onder de bewoners van de VS? Enz...En de leugens?
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Tyl Saschs geen leugens vertellen de burger oorlog in Libië is gestart tussen de regering en de rebellen in Februari 2011 in Augustus is er onder leiding van Frankrijk de Navo ter hulp gekomen. En in Syrië zijn de amerikanen tussen gekomen om IS te brstrijden en die zijn onstaan in Irak tijdens en na de OOrlog in Irak. Obama is geen enkele Oorlog gestart wel verder gezet of ter hulp gekomen
  • tyl sachs

    4 jaar geleden
    Obama kreeg nobelprijs voor de vrede en startte oorlog in Syrie en Libie
  • dwight de rijcke

    4 jaar geleden
    Geen woord over het Abraham akkoord dat net getekend werd tussen Israël, Bahrein en de UAE dankzij Trump & Kushner
  • Els Doom

    4 jaar geleden
    Één pot leugens