Steps maakt een comeback met de single 'What The Future Holds'.
Volledig scherm
Steps maakt een comeback met de single 'What The Future Holds'. © rv

‘Steps’ is zoveelste popgroep die zich aan reünie waagt, maar hebben zulke comebacks ook echt succes?

Muziek“Five, six, seven, eight!” De voorbije 10 jaar hoorde u Steps alleen nog wanneer u met iets te veel wijn achter de kiezen een dansje deed op hun bekendste hit, meestal tijdens de late uurtjes van een trouwfeest of een wel erg foute fuif. Maar vandaag is de nineties-sensatie weer helemaal terug. Ze slaan de handen in elkaar met Sia en hopen binnenkort weer op wereldtoernee te vertrekken. Maar kan je ook écht opnieuw groot worden na zo’n lange afwezigheid?

3 reacties

  • Kevin Aerts

    4 jaar geleden
    Willen precies hier weer doen of comeback is. Steps is al terug van 2011. Zijn zelfs op i love the 90's geweest in 2017. Hebben toen een ongelooflijk goede tour en cd uitgebracht. Dus is niet te vergelijken met groepjes die jullie zeggen. Steps is er altijd geweest en hun Belgische fans zijn er ook nog steeds want ja wij gaan we naar uk als dit kan. Steps staat er gewoon terug zoals het hoort...
  • Aaron Mc Manus

    4 jaar geleden
    Zij hebben in 2017 een vrij geslaagde comeback gehad met de album tears on the dancefloor. Misschien geen wereldwijd succes maar hun eerste single daarvan heeft toch bijna 10.000.000 streams op spotify.
  • Rudy Decrefane

    4 jaar geleden
    maar jongens toch, die zijn al jaren terug bezig met singles en optredens, Sinds begin 2011