Lorin Parys (N-VA).
Volledig scherm
Lorin Parys (N-VA). © BELGA

Lorin Parys (N-VA) over ontslag expert uit werkgroep: "Ongezond als kritiek op minister in kiem zou worden gesmoord”

"Wij vinden het ongezond dat er politieke druk zou worden uitgeoefend om kritiek op de ziekenfondsen of op de werking van een minister in de Vlaamse regering in de kiem te smoren." Dat zei Lorin Parys (N-VA) vandaag bij een vraag aan Welzijnsminister Wouter Beke (CD&V) in het Vlaams Parlement. Er woedt een discussie over het vertrek van professor emeritus Jan De Maeseneer uit de stuurgroep van het contactonderzoek.

9 reacties

  • bert pare

    4 jaar geleden
    Er zullen nog veel waarheden bovenkomen als Vivaldi van start gaat want waarom zou N-VA nog zwijgen, en maar goed ook dat de potjes eens opengaan.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    De zoveelste aanval van NVA op de zuilen van CD&V. Ze zijn tegen de macht van zuilen maar doen er zelf alles aan om eigen zuilen op te richten. Insinuaties zonder harde bewijzen, de meest gebruikte taktiek van NVA. PS: Zou Jambon ook weer vergeten zijn dat iemand van zijn kabinet aanwezig was op die bewuste stuurgroep?
  • Arne Van Gheluwe

    4 jaar geleden
    NVA en cdv, de twee grote saboteurs van de federale regering. Goed dat ze ruzie hebben als je het mij vraagt...
  • Joske Verbrugge

    4 jaar geleden
    Hieraan kan je zien dat met een leugenpartij als nva niet samen te werken valt,altijd de schuld van een ander,ofwel kunnen ze het niet herinneren,met welke mannetjes werd in jullie partij samen gewerkt,viza,bouwprojecten in Antwerpen......
  • Jaak Denayer

    4 jaar geleden
    Beste Mr Parys , ik kan amper een glimlach onderdrukken. Bij uw partij is ooit een politiek talent verbannen omdat ze ... in short naar het parlement kwam. Ik zal het zeker maar niet hebben over het recht en vrijheid van spreken in uw Poetin partij