Archiefbeeld. Bill Gates tijdens een paneldiscussie van het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldbank in Washington DC. (21/04/2018)
Volledig scherm
Archiefbeeld. Bill Gates tijdens een paneldiscussie van het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldbank in Washington DC. (21/04/2018) © REUTERS

Bill Gates pompt nog eens 15 miljoen in Waalse vaccinspecialist

De Amerikaanse miljardair en filantroop Bill Gates investeert 15 miljoen euro in het Waalse Univercells. Dit biotechbedrijf ontwikkelde een miniatuurfabriek die toelaat op grote schaal vaccins te produceren tegen beperkte kosten. De oprichter van Microsoft investeert voor de vierde keer in het bedrijf uit Gosselies bij Charleroi. Hij legde in 2016 voor het eerst geld op tafel. Dat schrijft De Tijd woensdag. 

1 reactie

  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Allemaal goed en wel en zeer vriendelijk en goed bedoeld van de Amerikaanse miljardair Bill Gates om die 15 miljoen € te investeren in het Waalse Univercells. Maar als er een minister bij komt om handjes te schudden zou ik toch wat voorzichtiger zijn. Toch te minsten als hij de reputatie kent van deze hier in Belgie.