De Amerikaanse president Donald Trump spreekt met de pers in de achtertuin van het Witte Huis. (15/09/2020)
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump spreekt met de pers in de achtertuin van het Witte Huis. (15/09/2020) © BSRagency BSR Agency

Trump: coronavaccin mogelijk over drie à vier weken

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag gezegd dat er mogelijk een coronavaccin is in drie à vier weken. Daarmee herhaalde hij voorspellingen van volksgezondheidsfunctionarissen en farmareus Pfizer eerder deze maand.

13 reacties

  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Trump is niet alleen "talking gibberish", hij weet zelfs ook best dat dit niet mogelijk zal zijn zonder meerdere belangrijke testfases over te slaan. Dit is levensgevaarlijk maar kan hem niet schelen. Net als in die hangar in Oregon enkele dagen geleden. "Neen, ik ben niet bang van de aerosolsprays want ik sta hier hoog boven!
  • domien deschutter

    4 jaar geleden
    Zelfs al zou hij gelijk hebben...alweer 'n sneer naar vorige regering. Alsof de oranje man echt al zoveel goed heeft gedaan...dat hij president werd heeft te maken met omkoping en nog sommeren landgenoten die op hem stemmen
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Idioot. Alsof zulk instituut als FDA zich zal laten gebruiken voor electorale zaken. In oorlogstijd duurt de opleiding van een piloot net iets minder lang dan in vredestijd (understatement) maar er zijn grenzen aan het fatsoen. Dat ze in Rusland een vaccin hebben, geloof ik wel, dat het al grondig getest is, nee dat niet, en al evenmin dat zijn dochter het toegediend heeft gekregen.
  • Antoine Vanpeteghem

    4 jaar geleden
    Misschien zal het vaccin er zijn, maar hoe veilig zal het zijn? Ter ere van zijn glorie zal hij nog enkele honderdduizenden levens op het spel zetten om herverkozen te geraken!
  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk die goedkeuringen duren veel te lang. Je mag zeggen wat je wil over trump maar hij heeft Amerika in 4 jaar betere economie gegeven. Er is geen deftige tegenkandidaat dus die gaat lekken terug verkozen worden. Daarvoor heeft hij geen vaccin nodig.