Minister van Volksgezondheid Maggie De Block.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block. © BELGA

De Block: “We moeten met z'n allen tandje bijsteken” - Noord- en Zuid-Holland worden code rood, alsook groot aantal Franse departementen

Het Nationaal Crisiscentrum heeft vanmorgen een nieuwe stand van zaken over het coronavirus gegeven. Tijdens de persconferentie werd tegen het licht van fel stijgende besmettingscijfers gewaarschuwd dat we nog niet aan het einde van de pandemie zijn. “Integendeel, we staan mogelijk aan de vooravond van een zeer moeilijke winter. Hoe moeilijk deze winter gaat worden, gaan we samen bepalen. En dat doen we nu.”

93 reacties

  • Paul Boeie

    4 jaar geleden
    Ik steek just niks bij . Ik blijf zoals de laatste zeven maanden gezellig in m’n tuintje en kom enkel voor het noodzakelijke buiten , eens je de mensen kent mis je ze echt niet .
  • Willy van craen

    4 jaar geleden
    Door eigen ik metaliteit moeten wij ouderen ons bijna opsluiten want als we de ziekte krijgen staan de houten planken al klaar. De hospitalen sturen ons direct naar een speciale afdeling waar enkel de oudjes liggen en geen jongeren.
  • Sandra Robaey

    4 jaar geleden
    Blijf het maar op de toeristen steken. We zijn half september, het toeristisch seizoen zit erop hoor. Precies of de toeristen allemaal feestvierders zijn. Ik zag op reis minder mensen dan in mijn thuisomgeving.
  • jef brosens

    4 jaar geleden
    ik denk dat ze bedoeld , dat we met zijn allen een fritje moeten bijsteken . zij heeft zo te zien haar best al gedaan .
  • Tessa vandermout

    4 jaar geleden
    Hadden de verlichte geesten wat meer hun verstand (voor zij waar het aanwezig is) gebruikt, dan hadden we er mss al vanaf geweest. Maar nee...gezondheid moest wijken voor economie.