Francesco en Junior Planckaert geven in Dag Allemaal een openhartig interview over hun goeie band en hun nieuwe tv-programma.
Volledig scherm
PREMIUM
Francesco en Junior Planckaert geven in Dag Allemaal een openhartig interview over hun goeie band en hun nieuwe tv-programma. © Hoylaerts/Photo News

Pittig dubbelgesprek met de Planckaert-zonen: “We zullen ‘Wie wordt de vrouw van Junior?’ moeten organiseren”

ShowbizzHet was Junior (28), de jongste van de Planckaert-kinderen, die het bouwvallige kasteel in Frankrijk ontdekte waar Vlaanderens sympathiekste familie nu een pareltje van probeert te maken. Een proces dat we elke zondag kunnen volgen in ‘Château Planckaert’. Maar of ze er achteraf ook allemaal samen gaan wonen? “Magali wil enkel verhuizen als het een verbetering is”, zegt Francesco (38). Een gesprek met de twee Planckaert-zonen én vrouwlief Magali over de liefde, het zevende kleinkind, hun toekomstplannen en een eventuele tweede reeks.

2 reacties

  • Leen Demeyer

    4 jaar geleden
    Ik hou van die mensen. Maar zet zo geen druk op Junior aub. Het is heel normaal, deze gang van zaken. Jullie waren gewoon zeer vroeg. Zet er geen microscoop op want zo verknoei je het voor hem.
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Het seizoen is nog niet gedaan maar er mag zeker een 2de reeks van komen! Zijn mensen die gewoon puur zijn zoals ze zijn en niet veranderen door de camera’s