Roger De Vlaeminck en Wout van Aert
Volledig scherm
Roger De Vlaeminck en Wout van Aert © Photo News en AFP

Roger De Vlaeminck: “Ik snap het niet. Wout van Aert moet naar een andere ploeg gaan”

Tour de FranceOp 24 augustus werd Roger De Vlaeminck 73 jaar jong. Om een mening zit de wielerlegende nog altijd niet verlegen. “Wat Wout in dienst van Roglic in deze Tour doet, snap ik niet. Ik zou het zelf nooit gekund hebben.”

50 reacties

  • Andrew Ide

    4 jaar geleden
    Waarom zou wout weggaan? Jumbo is de verbeterde versie van us postal en daar bleef iedereen toch ook altijd. Want zodra ze weg waren konden ze geen prijs meer rijden.
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    De Vlaeminck , heeft gedachten van 25 jaar oud! Jumbo heeft een superploeg ! Vraag je maar eens af hoe dat kan zo snel! , misschien met een wondermiddel! Als hij daar weggaat is hij niets meer morgen! ,
  • Jean vrancken

    4 jaar geleden
    Roger snap je het niet wout verdien in 1jaar evenveel als jij in je hele cariere dus waarom van ploeg veranderen ?
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Roger heeft misschien wel gelijk, Wout heeft een afspraak en dan doet hij dat in eer en geweten zoals het een goed op gevoeden man past, maar wat schiet hij er bij op als hij het W-K gaat rijden en de klassiekers als hij uitgeblust is en zeker in die derde week daar uitkomt. Heel benieuwt wat de leiding van Jumbo-Visma voor volgend jaar met Wout van zins is, als hij opnieuw moet knechten is het de hoogste tijd dat Wout daar vertrekt en dan heeft Roger overschot van gelijk.
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    Waarom zou Wout bij een ploeg moeten vetrekken waar hij het goed naar zijn zin heeft?en zonder stress kan koersen. Zie wat er bij lotto soudal is ,nooit een goed presterende kopman.,