Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wolf reageert voor het eerst op zijn ontslag: “Ik ben verrast dat ik zo snel moest vertrekken”

Racing GenkTijdens een heilzame wandeling in de bossen rond Dortmund gaf Hannes Wolf zíjn versie van de feiten. De Duitser werd dinsdag ontslagen na de slechte competitiestart van Racing Genk. “Ik kom hier sterker uit.”

5 reacties

  • Patrick Van Bogaert

    4 jaar geleden
    Wannneer je je kapitein Dewaest zo onrespectvol behandeld en dan een pandoering op Beerschot krijgt bye bye Wolf en Dewaest de volgende wedstrijd terug in de basiself
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Zo snel ? Oei, ik had het al veel langer verwacht. Het was echt toch niet om naar huis te schrijven verleden jaar. Natuurlijk, wanneer je enkele goeie spelers moet laten gaan is dat meestal wel een aderlating, maar toch ... er zijn grenzen. Genk was afgezakt tot een grijze middenmotor ipv een topper.
  • Romain Nolf

    4 jaar geleden
    Ze verkopen al hun beste spelers ! En het is altijd den trainer zijn schuld!
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Trainer worden in Genk, toch eerst de structuur van Genk nakijken en begrijpen, Genk is een VZW en koop alleen jong talent die nog veder moet groeien om die dan met een veelvoud te verkopen, het bestuur heeft wel dat geduld niet en wil direct resultaat wat zo goed als onmogelijk is. Wat men nooit mag vergeten met deze manier van werken als men trainer word in Genk is kijken hoeveel trainers Genk verslijt op vb 10 jaar en in dit geval zijn er dat 9.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    Ik zou als coach enkel willen werken voor Engelse traditieclubs. Hier worden trainers ontslaan om fouten van bestuur te verdoezelen