PREMIUM
Een beeld uit 2012: Gareth Bale viert een doelpunt in loondienst bij Tottenham. © REUTERS

Details zijn afgerond, Gareth Bale keert terug naar Tottenham: hoe man die Real Madrid 30 miljoen per jaar kost werd buitengepest

TottenhamDe laatste ‘La Liga’-trofee raakte Gareth Bale (31) met geen vinger aan. De eerste man van 100 miljoen euro druipt af bij Real ­Madrid. Buitengepest en return to sender: hij wordt uitgeleend aan ex-club Tottenham - alle details zijn afgerond. Morgen reist Bale naar Londen. Hoe het toch zo ver is kunnen komen met een van de beste spelers ter wereld. 

8 reacties

  • philip Loose

    4 jaar geleden
    Al harde fan van Real, in goede en kwade dagen! Met veel enthousiasme genoten van de wonderbaarlijke flitsen die deze talentvolle speler teweeg bracht bij de meest succesvolste ploeg ter wereld! Een schande voor zo’n talent die meer koos voor verdienste, eergevoel en plezier! De mensen die zeggen dat hij geen kans kreeg, hebben niet alle minuten gezien die hij speelde. Zoals ik zei talent koop je niet maar zie je zoals de nooit vergeten flitsen maar enthousiasme en eer waren ver te zoeken!
  • Dirk Doms

    4 jaar geleden
    Een niet zo uitzonderlijke speler zonder veel uitstraling die eigenlijk vooral opviel door het belachelijk hoge bedrag dat Real voor hem betaald heeft, maar ja zo zijn er wel meerdere geweest de laatste jaren. Kan wel nuttig zijn voor Tottenham. En is financieel natuurlijk meer dan binnen.
  • Saelens Nico

    4 jaar geleden
    is schandalig behandeld geweest in Madrid ; amper mogen spelen zelfs als hij blessurevrij was (of na een match waarin hij goed was moest hij nadien weer de bank op ) ; ik hoop dat hij zijn voetbalgeluk terugvindt bij Tottenham ! ik blijf fan !!
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Soms kopen Clubs met opzet een teveel aan Goede spelers gewoon omdat andere Clubs ze dan niet kunnen kopen en opstellen . Bale is zeker een zeer Goede speler maar wordt omwille van Vriendjes politiek binnen Real niet opgesteld !
  • eric meers

    4 jaar geleden
    Denk dat die mannen zich daar toch niets van aantrekken , op de bank, spelen of gepest de miljoenen stromen toch binnen