Kanye West plast op zijn Grammy.
Volledig scherm
Kanye West plast op zijn Grammy. © HLN

Kanye West plast op zijn Grammy Award en wordt tijdelijk geblokkeerd door Twitter: “De muziekindustrie is een modern slavenschip”

CelebritiesKanye West (43) heeft nog maar pas een schandaal achter de rug, maar dat lijkt hem niet te deren. In een nieuwe video trekt hij alweer de aandacht door op één van zijn eigen Grammy Awards te plassen. Daarmee wil hij de werking van de muziekwereld aanklagen. Ook deelt hij de contactgegevens van een journalist van het zakenblad van Forbes, wat hem een tijdelijke blokkering op Twitter oplevert.  

16 reacties

  • Joey Starr

    4 jaar geleden
    De platenfirma’s nemen ook al het risico voor hun rekening. Slechts een heel klein deel van al hun zogenaamde “artiesten” brengt uiteindelijk geld op, al de rest is dik verlieslatend. Logisch dus dat zij de “masters” bezitten. Men kan die altijd terugkopen zoals velen ook doen, dus wat is het probleem? Rotverwend ja, nooit genoeg en nimmer tevreden dat is het.
  • martin govaert

    4 jaar geleden
    Iemand gaat die trofee er toch terug moeten uithalen want doorspoelen zal niet gaan .
  • Ludovic De Beuckeleer

    4 jaar geleden
    aan die kerel is een serieuze hoek af , hij is groot geworden door die industrie en nu is het niet goed meer .
  • Lieven Cleymans

    4 jaar geleden
    Eerst honderden miljoenen verdienen en dan kritisch zijn. Hypocrisie ten top
  • Meert Dominique

    4 jaar geleden
    Als je POTUS wil worden na Donald Trump moet je hem wel overtreffen. Goed geprobeerd Kanye maar nog niet vulgair en obsceen genoeg. Volgende keer beter.