Zo ging het er vóór de corona-ellende aan toe in Albufeira. De lokale bars en discotheken zouden er intussen alles aan doen om de epidemie te bestrijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo ging het er vóór de corona-ellende aan toe in Albufeira. De lokale bars en discotheken zouden er intussen alles aan doen om de epidemie te bestrijden. © YouTube

80 jongeren keren met corona terug uit Portugese Albufeira: "Het moeten de afterparty's geweest zijn"

Hun middelbaar afsluiten met een zorgeloos weekje zon, zee en strand: dat was het plan van een 500-tal Vlaamse jongeren die begin september naar het Portugese feestoord Albufeira trokken. Intussen zijn al minstens 80 van hen met een coronabesmetting naar huis teruggekeerd. "Onbegrijpelijk", zegt een besmette studente. "We zijn niet eens gaan feesten."

21 reacties

  • Jeffrey van den Abeel

    4 jaar geleden
    Mijn broer is daar op vakantie, heeft nog 0 jongeren gezien van die 500 zogezegde feestgangers, toch wel heel straf.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Kijk als Reizen verboden was dan was deze Epidemie al voorbij ! Elke keer mensen op reis gaan als er Vakantie is dan komt er terug een piek in de besmettingen en ziekenhuis opname's ?! Dit is nu al de derde Keer . Hopelijk Stoot de Ezel zich geen Vierde keer aan dezelfde Steen Hé Politici ? Zorg nu dat bij de Herfs en Kerst Vakantie dat de Belgen in eigenland blijven .
  • Johan Van Berlo

    4 jaar geleden
    Deze jongeren moeten verantwoordelijk gemaakt worden voor hun gedrag !! minstens een fikse boete. Of geen terugbetaling voor hun verzorging door het ziekenfonds Zij hebben de corona regels, die er ook zijn in Portugal, aan hun laars gelapt en enkel gegaan voor eigen genot. Er zijn trouwens boetes uitgeschreven voor het zitten, helemaal alleen, op een bank in het park !! twee maten en gewichten ??
  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    Het wordt hoog tijd dat de sociale zekerheid hier paal en perk gaat stellen: ik betaal niet aan deze instelling om mijn geld te zien opgaan in de zorg voor eigenzinnige lomperiken die dan ook nog met de gezondheid van anderen gaan spelen. Degenen die gaan fuiven en besmet geraken, betalen maar zelf het gelag.
  • Kevin van Goethem

    4 jaar geleden
    Top. Weer 80 mensen meer die immuniteit hebben. Doe zo verder. De enige juiste manier.