.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Waarom valt De Crem Vivaldi aan? Carl Devos beantwoordt vijf vragen: “Vandaag is uitgelezen moment om stokken in de wielen van formatie te steken”

“CD&V heeft niets te zoeken in een Vivaldi-regering”, haalde Pieter De Crem uit in een interview met De Standaard. Maar waarom doet hij dat net vandaag? En hoe zwaar weegt zijn stem binnen de partij? We vragen het aan politicoloog Carl Devos (UGent).

79 reacties

  • bart bever

    4 jaar geleden
    Nultolerantie De Crem? De (man) die nooit zijn woord gehouden heeft gaat z'n mening zeggen, lol
  • philippe dierickx

    4 jaar geleden
    Toch nog 1 tsjeev met verstand en eergevoel tov de Vlamingen.
  • Vera Bres

    4 jaar geleden
    De Crem weet ook wel dat veel Vlamingen tegen Vivaldi zijn en De Crem denkt aan het voortbestaan van de partij ( ik wist ook niet dat hij nog gezond verstand had !! ) ik denk als ze mee in Vivaldi gaan ..dat het bij de volgende verkiezingen een zwarte dag zal zijn voor de CD&V.
  • Magda De Munck

    4 jaar geleden
    Indien het zo zou zijn dat De Crem op een postje aast, wat valt er dan te zeggen over al de rest?? Zelfs over het premierschap!
  • filip bulcaen

    4 jaar geleden
    Hopelijk beseft de top van cdnv dit ook en stappen ze niet in die regering,onder het mom:we hebben geprobeerd maar we kregen geen garanties. er vallen geen prijzen te winnen met deze regering. de enige reden dat lachaert ze erbij wil is om de ligimiteit te vergroten van zijn misbaksel...