© Twitter

Adnane (11) werd ontvoerd, verkracht en vermoord: buurman (24) opgepakt, Marokko reageert geschokt

In Marokko wordt geschokt gereageerd op de moord op een 11-jarige jongen in Tanger. Adnane Bouchouf werd ontvoerd, verkracht en gedood door een twintiger die in de buurt woonde. De dader heeft de feiten bekend. In de publieke opinie klinkt de roep steeds luider om hem de doodstraf te geven.

8 reacties

  • Nabil Khiari

    4 jaar geleden
    (Dit is voor Patrick) Nee gewoon helemaal niet pedofilie en verkrachtingen zijn iets voor het westen en specifiek België en Nederland die zelfs ook al een pedo partij heeft. Verkrachtingen gebeuren veel minder in Marokko dan in België wat heel verontrustend is omdat Marokko een land is met 36 miljoen inwoners en België maar met 11 miljoen.
  • Marjan Frankie

    4 jaar geleden
    Deze straffen zijn voor mij de enige juiste, dood of levenslang en zou ook de enige keuze mogen zijn van de dader wat hij verkiest iets anders kan niet... dan tonen we barmhartigheid voor de dader en daar ma hij heel blij voor zijn Zulke gekken horen niet rond te lopen of te leven R.I.P.
  • chris vangiesbergen

    4 jaar geleden
    Oprechte deelneming aan de familie .Maar doodstraf zou gepast zijn voor zulke mensen . Levenslang ginder in de gevangenis vind ik stukken beter zeker daar het geen 5 sterren hotels zijn zoals hier .
  • Bert Slootmans

    4 jaar geleden
    Eigenlijk is levenslang (maar dan ook echt levenslang) in de gevangenissen daar waarschijnlijk erger dan een executie. Want die laatste duurt enkele seconden terwijl die gevangenisstraf (die niet van de poes is ginder) jaren en jaren kan duren. Als je die dader dan ook nog bij de andere gevangenen bekend maakt, dan zal hij niet al te lang leven.
  • Mi Janssens

    4 jaar geleden
    Hoe dikwijls nog van kinderen blijf je af, een onschuldige ziel zich van niets bewust moest dit allemaal ondergaan. Een kind dat moest spelen en vrolijk zijn. Waar blijft het gerecht inderdaad voor de daders en de medeplichtigen die ervan wisten.