Pieter De Crem, minister van Binnenlandse Zaken (CD&V)
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter De Crem, minister van Binnenlandse Zaken (CD&V) © Belga

ONZE OPINIE. “1 oktober? We zullen nog zien”

24 reacties

  • simonne goderie

    4 jaar geleden
    Het lijkt nu al op een gearrangeerd huwelijk met veel ex’en die mekaar niet kunnen luchten . Dit alles om te verbloemen dat de andere zijde van de medaille zware electorale verkiezingen en groot verlies van budgetten ,waar het allemaal te doen is ,namelijk gelden macht .
  • Dick De Zeure

    4 jaar geleden
    Een voorbode van wat de komende jaren wekelijkse kost zal zijn vanaf de oppositiebanken. De arrogantie van Dewael werd hier nog eens duidelijk in de verf gezet. Een samenraapsel van verliezers gaat de komende jaren dit landje nog meer richting afgrond sturen. Geen wonder dat de oppositie fel van zich afbijt want dit hele gedoe is een democratie onwaardig!
  • Eddy Keulier

    4 jaar geleden
    Groen in de regering. Oei, gedaan met elke dag zagen en klagen over iemand anders. Er treden nu leuke jaren op voor de oppositie. Gehakt maken ze ervan.
  • Eddy Jans

    4 jaar geleden
    Een kamervoorzitter die op dergelijke wijze zijn niet-neutraliteit etaleert dient maar een zaak te doen , onmiddellijk ontslag nemen.
  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Gisteren is zeer duidelijk aangetoond dat de vivaldi's hun hand niet omdraaien voor het beliegen en bedriegen van de burger en de democratie. De regering is er nog niet en mijn vertrouwen erin is al gezakt tot ver onder nul.
  1. “Een terreurbewind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt TikTok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaatste kans
    PREMIUM
    Update

    “Een terreurbe­wind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt Tik­Tok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaat­ste kans

    “Ik heb me soms stoer gedragen, zodat mensen schrik van me hadden." TikTok-sensatie ‘Flinke Jongen’ (22) uit Wingene was volgens het Openbaar Ministerie trots op de afpersingen die hij pleegde. Zo werd een tienermeisje op haar 15de door de TikTokker overvallen in het station van Gent-Sint-Pieters, vlak na haar examens. “Ik had geld gekregen van mama, maar was plots alles kwijt. Al vind ik wel dat hij niet thuishoort in de gevangenis.” De rechter volgde donderdag die stelling, al spelde ze Alexander Tseboyev wel flink de les.
    Wingene, Gent, Sint-Niklaas
  2. Waarom Luc De Vos tien jaar na zijn dood groots eerbetoon krijgt in Antwerpen: “Zelf heeft hij nooit in Lotto Arena gestaan”

    Waarom Luc De Vos tien jaar na zijn dood groots eerbetoon krijgt in Antwerpen: “Zelf heeft hij nooit in Lotto Arena gestaan”

    Sterren komen, sterren gaan, alleen Vos blijft bestaan. Iedereen in Gent weet dat. Toch wordt de grootse hommage aan Luc De Vos eind dit jaar, 10 jaar na zijn dood, niet in Gent georganiseerd, maar in Antwerpen. Manager van het eerste uur Noelle Vanhelsuwé nodigde vrouwelijke artiesten uit om na tien jaar “een extra dimensie aan het Vossiaans universum” toe te voegen. Wat houdt dit precies in?
    Gent