Patrick De Koster.
Volledig scherm
Patrick De Koster. © Gregory Van Gansen / Photo News

Patrick De Koster mag gevangenis verlaten, maar moet wel weekend wachten omdat enkelband nog niet klaar is

VoetbalEerst wel, dan weer niet. Voebalmakelaar Patrick De Koster had gisteren op zijn 56ste verjaardag naar huis moeten kunnn, maar moet uiteindelijk toch nog een weekend in de gevangenis verblijven. Dit door een probleem met zijn enkelband.

13 reacties

  • Marcel Geens

    4 jaar geleden
    Ik oordeel niet over de schuld of onschuld van De Koster maar zwijg me van het gerecht in België. Criminelen die winkels vernielen laat men vrij rondlopen. Moordenaars en verkrachters moeten maar een paar jaar zitten of worden vrijgesproken door een procedurefout of een handtekening die niet gezet is. Hoor je nog iets van de politiemannen en vrouw in Charleroi. Als men De Koster 3 weken opsluit in een cel moet men ook konsekwent zijn met andere zaken. Dat noemt men rechtvaardigheid.
  • Luc Snykers

    4 jaar geleden
    Als hij onschuldig is dan zal De Bruyne een grote schadevergoeding mogen betalen maar ja dat verdiend hij op 1 week .Maar de vriendschap is over .
  • Jan Roesems

    4 jaar geleden
    Je gelooft het niet. Er was niemand vrij om de man een enkelband aan te meten? Niet alleen de politiek in dit land loopt mank maar ook justitie en haar organisatie zijn blijkbaar een circus?
  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat hij een voetbal heilige is dat hij niet zijn beurt moet afwachten om door de poort te wandelen. Zal bij andere verdachte net het zelfde gaan. Er zal toch wel ergens een scheet scheef zitten anders zit je niet zo lang achter slot als je de juiste vrienden hebt.
  • rene van aken

    4 jaar geleden
    Is bij iedereen het geval wachten tot het uw beurt is ni meer dan normaal en blij zijn dat deze gunst u verleend wordt mijnheer de coster