Stan Van Samang.
Volledig scherm
Stan Van Samang. © VTM

Stan Van Samang getuigt over woelige week: “Ik besef maar al te goed dat ik een grote fout gemaakt heb”

ShowbizzStan Van Samang (41) wil de heisa rond de naaktfoto’s die de voorbije weken van hem gelekt zijn achter zich laten. Dat vertelde hij in de MNM-ochtendshow van Peter Van de Veire (48), die zelf ook in het oog van de storm stond, en op Qmusic. “Mijn vriendin en kinderen zijn hier het grootste slachtoffer van. Maar alles is uitgepraat met de mensen die ik graag zie.” 

28 reacties

  • johan geudens

    4 jaar geleden
    Lulleman is hij wil zich gewoon goedpraten dat soort dingen doet men niet hij heeft er gelegen bij mij
  • Guido Claesen

    4 jaar geleden
    Als de "slachtoffers" gezwegen hadden dan hadden ze de beelden alleen op het net kunnen zien waar heel veel mensen niet op zitten. Nu zijn ze het voorval zelf gaan rondbazuinen en staat het ook nog eens in de kranten. En dat omdat ze een grotere penis wilde hebben. Ja slim zijn die bv's toch niet. Nu weet ook iedereen dat ze waarschijnlijk maar een klein pietje hebben.
  • Mark Vrijdaghs

    4 jaar geleden
    Wat een heisa voor een paar blote piemels die toevallig van een BV's zijn. Foto's en/of videomateriaal versturen via het www houdt altijd een groot risico in. Dat moet je als volwassene weten.
  • yves van puyvelde

    4 jaar geleden
    Ik heb hier uit geleerd dat onze mainstream media liegen als het over hun mensen gaat (en wie weet over wat dan nog meer). En het gerecht wordt ingeschakeld voor doofpotoperaties. Over de andere 7 blote BV's mag nu zelfs niks meer gezegd worden. God zij dank zijn er de sociale media. Nu gaat het nog maar over een paar stomme BV's, maar MSM zal duidelijk de democratie niet bewaken, ondanks hun hypocriete politiek correcte praat !
  • kurt jansens

    4 jaar geleden
    Wat een geleuter over zo'n fait divers...iedereen heeft al eens behoefte aan een verzetje in deze corona tijden. En trouwens foto's van blote mannen en vrouwen zijn er genoeg op internet te vinden hoor….Much a do about nothing zei Shakespeare.