REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ryanair schrapt 20 procent van de vluchten in oktober

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair schrapt 20 procent van haar vluchten in oktober, zo kondigt het bedrijf vrijdag aan.

3 reacties

  • Bob De Swert

    4 jaar geleden
    Dieter, bij Ryanair ben je ook zeker van je prijs en je service. Transavia, TUI enz doen net hetzelfde. Als het bij die maatschappijen niet meer economisch verantwoord is om te vliegen, annuleren ze. Zo simpel is het.
  • peter maas

    4 jaar geleden
    Nog nooit problemen gehad met Ryanair,ze brengen je van A naar B aan het betaalbare prijs,meer moet dat niet zijn.En er zijn nog meer bedrijven die sociale en fiscale regels niet al te serieus nemen Dieter!
  • dieter devreze

    4 jaar geleden
    Ryanair kan van mijn part 100% van hun vluchten schrappen en voor altijd. Dan kunnen tenminsten bedrijven die sociale regels en fiscale regels ernstig nemen een eerlijke kans krijgen. Bovendien ben je bij anderen zeker van je prijs en je kwaliteit.
  1. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge
  2. “Hij trok mijn bikinibroekje uit en toen viel ik flauw van de pijn”: meisje (19) eist flinke schadevergoeding na verkrachting op partyboot
    PREMIUM

    “Hij trok mijn bikini­broek­je uit en toen viel ik flauw van de pijn”: meisje (19) eist flinke schadever­goe­ding na verkrach­ting op partyboot

    Het is bijna drie jaar geleden, maar het slachtoffer, toen 17 jaar oud, lijdt nog enorm onder wat haar overkwam tijdens een vakantie op het Griekse eiland Kos. Een 20-jarige man uit Itegem nam haar mee naar het toilet, deed de deur op slot en verkrachtte haar. “Ze was dronken en kon dus nooit toestemming geven”, motiveerde haar advocaat Ine Talpe. De jongeman gaat voor de vrijspraak. “Hij heeft slechts één iets verkeerd gedaan.”
    Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver