Een van de luxueuze hotels in Titreyengöl, langsheen de Turkse Riviera.
Volledig scherm
Een van de luxueuze hotels in Titreyengöl, langsheen de Turkse Riviera. © Shutterstock

Belg (68) dood aangetroffen in luxehotel langs Turkse Riviera

Langs de Turkse Riviera is een Belg (68) dood aangetroffen in zijn hotelkamer. Dat bevestigt een woordvoerder van Buitenlandse Zaken aan HLN. Volgens lokale media was Eric S. (68) op vakantie in het vijfsterrenhotel in Antalya. De Turkse overheid liet een autopsie uitvoeren om de doodsoorzaak te achterhalen.

2 reacties

  • iryska kosynsky

    4 jaar geleden
    Nu niet komen blèten dat de coronaregels strenger mogen worden he! Had men mensen maar moeten verbieden op vakantie te gaan. Degenen die nu het hardst roepen voor strengheid zijn zeker zij die er lekker tussenuit zijn geweest? Schijnheiligaards ja... En wij die braaf thuis bleven uit respect worden gestraft. Het is daarom dat ik nu niet meer luister, geen bubbel meer voor mij hoor.
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    De regels werden op allerlei manieren omzeilt om toch nog ver weg op vakantie te kunnen gaan. Daarna keren de vakantiegangers terug zonder te willen testen of in quarantaine te gaan. Did had het kleinste kind van ver zien aankomen. En wat deed onze regering om dit alles te voorkomen ? Wat een zooitje alweer..